Skip to main content

Du är unik

Vi tror på att varje människa är unik och bär på exklusiva talanger. Genom att dela ditt CV med oss hamnar du tryggt hos en av Sveriges mest kvalitativa rekryterings- och konsultbyråer som öppnar dörren till framtida uppdrag.

Gå med i vårt nätverk i Teamtailor

När du finns med i vårt nätverk matchas din kompetens, dina karriärsmål och din personlighet med företagens specifika behov. Vi finns här för att förenkla din karriärresas nästa kapitel. Du kommer att få uppleva trygghet och ett genuint personligt engagemang på vägen.

UNIQ Competence fokuserar på rekryteringar av specialister och experter inom tjänstemannasektorn. Vi lyssnar noga, letar intensivt och matchar behov, kompetens och personlighet för tjänstepersoner och chefer inom ekonomi, finans, hr och juridik. En matchning som ska ge ett verkligt värde för företaget och för dig som kandidat.

Vi uppskattar individer som sticker ut och värdesätter unika kombinationer av egenskaper och erfarenheter som bygger exceptionella medarbetare. Vårt mål är att hjälpa våra kandidater vidare i karriären oavsett om det innebär att avancera uppåt, i sidled, att specialisera sig, byta bransch eller söka sig till ett nytt bolag. Berätta för oss vad du drömmer om så ska vi göra allt vi kan för att du ska nå dit.

Vårt mål är att hjälpa våra kandidater vidare i karriären
Dela ditt CV