Skip to main content

Träffsäker rekrytering med genuint människointresse

I en rekrytering till en vanlig anställning är det viktigt att hitta en individ vars personlighet matchar och kompletterar ditt befintliga team. Vi hjälper er med rådgivning och vägledning längs med hela rekryteringsprocessen.

En UNIQ rekryteringsstrategi

I rekryteringsprocessen hjälper vi till att identifiera kandidater som kompletterar den nuvarande dynamiken i ditt team. Våra kunder uttrycker ofta att det är viktigare att det blir rätt person än att det ska gå snabbt. Vidare, så kommer vi vara ett väldigt bra bollplank till dig som rekryterande chef och är mer än gärna med som rådgivare. Vi har bra koll på marknaden och kommer att kunna hjälpa er med en överblick i hur kandidatmarknaden ser ut inom det område du behöver anställa inom.

UNIQ Competence rekryteringsprocess är en noga utformad kombination av traditionell rekrytering och proaktivt uppsökande aktiviteter. Våra erfarna rekryterare bistår dig som kund med konsultativ rådgivning och vägledning längs hela processen. Vi är länken som sammanför er, men anställningsavtalet upprättas som vanligt mellan kandidaten och det rekryterande företaget.  

”Som kandidat kände jag mig sedd, lyssnad på och delaktig genom hela processen. Sedan att de är otroligt trevliga är ett stort plus i kanten!”

Kandidat Johan Olofsson, rekryterad som Regionchef till 3S
Rekrytering

Att vara en aktör inom kompetensförsörjning är så mycket mer än att enbart tillsätta en position. För oss på UNIQ Competence är det ett hantverk från start till mål där du som kund och kandidat ska känna dig trygg, omhändertagen och måttlöst nöjd med helheten. Det kräver anpassning, expertis och förståelse då ingen process är den andra likt. Hos oss får du mer än enbart en tillsättning, resultat har blivit återkommande och långsiktiga samarbeten med både kunder och kandidater.

Johan Berg, vd och grundare UNIQ Competence

Sagt om UNIQ

  • Som kandidat i en av UNIQs rekryteringar upplevde jag deras process och bemötande som, precis som namnet säger, unik.

    Kandidat Johan Olofsson, rekryterad som Regionchef till 3S
  • Vi fick en personlig, professionell och effektiv process som resulterade i att vi rekryterade två personer i stället för en.

    Beställare Anna Lennmark, People & Culture på Great Place to Work