Skip to main content

UNIQ process = UNIQ kompetens

Vi är specialiserade på rekrytering, interimslösningar och konsultinhyrning inom tjänstemannasektorn. Vår målsättning är att alltid leverera det mest unika och värdefulla till såväl kunder som kandidater. Vi utgår från Stockholm, kontakta oss så bokar vi in ett UNIQt möte och pratar igenom hur vi kan hjälpa just er. 

Vad kan vara UNIQt med rekrytering?

Svaret är resultatet – och vägen dit. I ett samarbete finns det grundfaktorer som är självklara för en lyckad rekrytering såsom en träffsäkert utformad process och ett brett nätverk av potentiella kandidater. Men ett enastående resultat påverkas även av nyfikenhet för personer och företag samt viljan att ständigt utvecklas.

Där andra ser processer och standardiserade sökningar, ser vi människor med unika kompetenser, förmågor och personligheter. Vi vet att människor är lika unika som sina fingeravtryck och har genom erfarenhet utformat vårt vinnande sätt att söka och hitta den önskade och matchande kombinationen av kompetens och personlighet till rätt tjänst.

Det är UNIQ Competence.

Om UNIQ Competence

När jag startade bolaget lovade jag mig själv att aldrig bli överbelastad. Vi ska alltid ha tid för våra kunder som både ska känna sig väl omhändertagna under hela processen och bli måttlöst nöjda med den kvalificerade kompetens vi matchat dem med. Det har varit ett vinnande koncept och något vi verkligen lyckats med.

Johan Berg, vd och grundare UNIQ Competence

Vår träffsäkerhet är något utöver det vanliga och vi är stolta över vår tillsättningsgrad och att vi i 90 % av samtliga tillsättningar har sökt upp och headhuntat kandidaten som tillsatts. Vi lägger ner extremt mycket tid på varje kund och kandidat, något som skapat långsiktiga och hållbara samarbeten.

Noshiin Calvàlle, Talent Acquisition Manager

Vårt team består av experter 

Vårt team består av kvalificerade och erfarna experter inom kompetensförsörjning och de fokusområden till vilka vi rekryterar och bemannar. Vår metodik för att hantera våra interna medarbetare, våra konsulter, våra processer och våra kunder ligger på en hög nivå.

Du kommer att få uppleva vår styrka och vårt verkliga expertområde när vi hjälper dig att hitta specialister som tjänstemän och chefer inom HR, Ekonomi, Försäljning och Hållbarhet.

Vi tror på att skapa en mervärdesupplevelse för både uppdragsgivare och kandidater, från första kontakt till framgångsrik tillsättning. Vår strävan är att överträffa dina förväntningar och leverera resultat genom att arbeta med uppsökande metoder och noggrannhet i alla våra uppdrag.

UNIQ Competence – ditt förstahandsval för rekrytering, interims samt bemanningsbehov.