Skip to main content

Konsultinhyrning inom tjänstemannasektorn

Företag väljer ofta bemanningslösningar då det ger ökad flexibilitet och minskade risker. Vi hjälper er med en konsult när ni behöver specialistkompetens, men av olika anledningar inte vill anställa.

Flexibel och specialiserad kompetens

Alla företag kan hamna i toppar och dalar med ökat eller minskat behov av personal. Med hjälp av en konsult får du någon som helt koncentrerar sig på uppgiften och löser det som varit svårt att hinna med, eller för specialiserat för ordinarie personal. UNIQ Competence har ett brett nätverk där vi söker och hittar rätt kompetens för ert specifika uppdrag.

För dig som blir konsult genom oss innebär det att du formellt anställs av UNIQ Competence, men utför dina arbetsuppgifter och uppdrag direkt hos vår kund.

UNIQ Competence söker och hittar rätt kompetens för ert specifika uppdrag
Konsult

Är du i behov av konsulter?

Ge oss förtroende att hitta rätt kompetens.

Intresserad av konsultuppdrag?

Låt oss hjälpa dig att hitta det du söker.

Sagt om UNIQ

  • Från första träffen till leverans håller UNIQ en väldigt hög nivå. Informationen längst vägen är tydlig och frekvent och slutresultatet väldigt bra.

    Kandidat och beställare Anna Karlsson, interim HR Chef
  • Johan är lyhörd och snabb. Väldigt kommunikativ och duktig på att återkoppla både till kandidater och till mig som rekryterande chef, man känner sig extremt trygg och omhändertagen.

    Beställare Claes Forsmann, Affärsområdeschef Stationer – Craftor